Decoration, such as dressing, should focus on the

2022-07-22
  • Detail

"Space is like a human body. If the bones grow well, the space will be more flexible in planning and easier to use." The planning of large-scale space should not be confined to small places, and the overall texture is the key, just like wearing clothes, wearing the right clothes will have texture. Space is like human body. Large scale space should not be limited to small places in planning, and the texture of the overall presentation is the key. I often say that space is like human body, if

"space is like a human body. If the bones grow well, the space will be more flexible in planning and easier to use."

in the planning of large-scale space, we should not stick to small places. The overall texture is the key, just like wearing clothes, only when you wear them correctly can you have texture

space is like human body

large scale space should not be confined to small places in planning, and the overall texture is the key. I often say that space is like human body. If the bones are long, the space will be more flexible in planning and more comfortable in use, and decoration and layout are like people wearing clothes. If you wear them right, you will show temperament. Therefore, if the processing of large space is too complicated and trivial, it will feel that it is not big enough and cannot show texture. Therefore, the sense of integrity is what I care most about when dealing with large space

539) {this.resized=true; this.width=539;} "Border=0>

focus on the presentation of the sense of space

this is a case of two families getting through, so there is more space to use, but I didn't cut it into pieces when dividing the space. The space of more than 200 square meters, in addition to the living room, dining room, kitchen, bathroom and other public spaces, I only planned four rooms in the room, including children's room, master bedroom, parents' room and study, on the one hand, it is to meet the needs of the owner (each space is spacious and comfortable). On the one hand, I don't want too many compartments to affect the extension of vision. Moreover, the owner of the house has a simple population, so the storage space does not need to be too much, and there is no need to make too many unnecessary wooden cabinets. There are horizontal pull storage cabinets on the left and right sides of the TV wall in the living room, which has a strong storage function. The large sliding door in the corner corridor of the living room is also a large storage space, so there is absolutely no problem with storage. Such a large space should focus on the presentation of the sense of space, and there is no need to deal with the details of the cabinet or the compartment. In addition, I left a front balcony in the living room, on which southern pine building materials were selected, matched with southern bamboo and lighting to create scenery, so that the living room could borrow scenery outside and enrich the visual experience

539) {this.resized=true; this.width=539;} "Border=0>

depth contrast shows spatial tension

in other private spaces, it also presents a simple tone. For example, the bathroom uses Beige imported tiles. Under a single color, it makes the bathroom look bigger. While lying in the bathtub, you can see 101 from the window, borrowing the scenery outward and extending the visual sense, which is also in line with the owner's hope that the space will look bigger.

539) {this.resized=true; this.width=539;}" Border=0>

the overall color matching is presented by contrast of depth and depth, highlighting the spatial tension, and the style is mainly based on the love of the hostess. For example, she doesn't want children to stay in the room all day, and hopes that children can activities and do their homework in the dining room and living room, because this can enhance the interaction with children, and the large space makes the relationship between parents and children better. In addition, the hostess thinks that the master bedroom is just a rest space and doesn't need to be too large, and she hopes that the guest restaurant will increase, Because the public space of the guest restaurant is a place for family reunion and needs a larger activity space, we can see from the photos that starting from the porch, entering the corridor in front of the living room, we can make some changes with wooden wallboards, and the vision extends all the way to the guest restaurant to show the bearing of the big space. In other aspects, homeowners want soft colors, so by hiding lights and embedding lights, a texture is created between light and shadow, and the sofa is not against the wall, because in the future, a piano will be added to the space behind the sofa, and the space will be reserved, taking into account the future variability. In order to add some changes to the simple space, I finally suggest that the owner add a standing lamp to create a visual focus, make the finishing point, and taste everything

中山皮肤病医院

长春男科医院

长沙妇产医院

南京皮肤病医院

Copyright © 2011 JIN SHI